Okra
Okra cirkels


Activiteiten

De activiteiten van Okra zijn heel verscheiden: Alle activiteiten staan in detail vermeld in de pagina Jaarprogramma, maar de meesten staan ook op een afzonderlijke pagina afzonderlijk vermeld.


Jaarprogramma

Hier vinden we ALLE activiteiten van Okra Lovendegem terug, maar ook heel wat activiteiten van de regio Gent, van Okra Midden-Vlaanderen en van Okra nationaal.


Vergaderingen

In de pagina Vergaderingen vinden we de data van alle ledenvergaderingen, bestuursvergaderingen, kaartingen en algemene ledensamenkomsten terug.


Academie

Onder Academie staan activiteiten die door de regio Gent of de regio Eeklo geprogrammeerd zijn. Het zijn in hoofdzaak lezingen, voordrachten, toneelvoorstellingen...

Computerclub

Okra-Computerclub is door de regio Gent geprogrammeerd. Daar kunnen we leren hoe we een computer gebruiken: we leren surfen op internet, we maken wenskaarten, we leren mailtjes versturen enz.

Mobiliteit

'Okra verkeerdt', of de opfriscursus over verkeer.

Uitstappen

Alle ééndagse uitstappen en bedevaarten worden hier vermeld, zowel van Trefpunt Lovendegem, regio Gent en Eeklo, Okra Midden-Vlaanderen en Okra nationaal.

Sport

Alles wat Okra Lovendegem doet aan sport vind je hier terug: bollen, fietstochten, wandelingen.

Zingeving

Dit is de pagina waar we regelmatig een verdiepingstekst terug kunnen vinden.

Zorg

Zorg voor de medemens is een van de doelstellingen van Okra.

  Naar boven