Okra
Okra cirkels


Activiteiten

De activiteiten van Okra zijn heel verscheiden: Alle activiteiten staan in detail vermeld in de pagina Jaarprogramma, maar de meesten staan ook op een afzonderlijke pagina afzonderlijk vermeld.


Jaarprogramma
Hier vinden we ALLE activiteiten van Okra Lovendegem terug, maar ook heel wat activiteiten van de regio Gent, van Okra Midden-Vlaanderen en van Okra nationaal.


Vergaderingen
In de pagina Vergaderingen vinden we de data van alle ledenvergaderingen, bestuursvergaderingen, kaartingen en algemene ledensamenkomsten terug.


Academie
Onder Academie staan activiteiten die door de regio Gent of de regio Eeklo geprogrammeerd zijn. Het zijn in hoofdzaak lezingen, voordrachten, toneelvoorstellingen...

Computerclub
Okra-Computerclub is door de regio Gent geprogrammeerd. Daar kunnen we leren hoe we een computer gebruiken: we leren surfen op internet, we maken wenskaarten, we leren mailtjes versturen enz.


Mobiliteit
'Okra verkeerdt', of de opfriscursus over verkeer.


Uitstappen
Alle ééndagse uitstappen en bedevaarten worden hier vermeld, zowel van Trefpunt Lovendegem, regio Gent en Eeklo, Okra Midden-Vlaanderen en Okra nationaal.


Sport
Alles wat Okra Lovendegem doet aan sport vind je hier terug: bollen, fietstochten, wandelingen.


Zingeving
Dit is de pagina waar we regelmatig een verdiepingstekst terug kunnen vinden.


Zorg
Zorg voor de medemens is een van de doelstellingen van Okra.

  Naar boven