Okra
Okra cirkels


Printversie
Dagwandeling 26 maart 2018


Op maandag 26 maart 2018 hadden we onze jaarlijkse dagwandeling, welke dit keer liep van Waarschoot naar Lembeke en terug, grotendeels in de Lembeekse bossen.
Inderdaad, we zijn vertrokken in de ‘Kwadenbos’ (Bellebargie) in Waarschoot. Gezien de beperkte parkeergelegenheid was iedereen mooi op tijd en kon iedereen veilig parkeren. De dagen vooraf was er veel regen gevallen, maar vandaag zag het er goed uit. Het was ‘ideaal’ wandelweer en er kwamen 45 wandelaars opdagen. Om 10u zijn we gestart voor een tocht van 5,6 km, grotendeels in de Lembeekse bossen. Geen verkeer, mooie wandelpaden, mooie natuur, meer moest dat niet zijn. Onderweg zijn we efkens gestopt aan de wel gekende ‘Bevende Hazelaar’. De sporen van de vele regen van de voorbije dagen waren wel nog duidelijk te zien in het bos. Tegen 12u hadden we gereserveerd in restaurant ‘De Boshoeve’. Daar konden we nog eens rekenen op bijkomend 23 leden, grotendeels van het bestuur. Zodoende waren we met 68 aanwezigen voor een lekkere maaltijd. De bediening liep vlot en vriendelijk en we hoefden ons niet te haasten.
De terugweg van een 3-tal km liep langs één van de mooie villawijken om dan terug in het bos terecht te komen, waar de zon regelmatig door de bomen kwam schijnen. Rond 15u30 waren we terug aan onze parking. Het was voor iedereen een prettige ‘sportieve’ dag geweest, waarvoor we enkele mooie reacties hebben ontvangen. Hier bijgevoegd een reactie van een wandelaar:
Wij hebben zo genoten van deze mooie wandeling dat wij niet kunnen nalaten een speciaal bedankje te geven voor U en Roland.
Het zeer mooi weer, de aangename groep en de zeer goede maaltijd deze middag hebben deze dag tot een mooi geheel gemaakt.
Beter kunnen we het niet verwoorden. Bedankt.
Bij deze wil ik ook eens al onze begeleiders bedanken, want zowel vooraan als achteraan de groep wordt ieder obstakel in de gaten gehouden, zodat de wandelaars geseind worden dat er een auto, fietser, andere wandelaar… op komst is. ‘Safety first’!
Verslag: Daniël Locy

Naar boven