Okra
Okra cirkels


Printversie
Verslag dagwandeling van maandag 16 maart 2015


Na het succes van onze 1ste editie vorig jaar, trokken we voor de 2de uitgave van onze dag-wandeling op maandag 16 maart 2015 richting Landegem. De inschrijvingen liepen vlotjes binnen en we konden rekenen op 64 aanwezigen voor het middagmaal.
We hadden ook de weergoden terug aan onze zijde en er verzamelden 45 wandelaars om 10u aan café-restaurant ‘De Lork’ .
De wandeling werd maar de week voordien uitgestippeld door Roland en mezelf. Roland was namelijk enkele weken buiten strijd met een enkelbreuk en kon enkel de wandeltocht bijwonen en gidsen per fiets. In de voormiddag hadden we een goede 5 km in de benen doorheen de landelijke wegen en langs het kanaal. Opvallend waren de vele ‘gerestaureerde’ boerderijen. Waar vroeger een
oude woning stond, is die nu vervangen door een mooie, grote landelijke villa. En de boer maarklagen, maar hij ploegt naarstig voort. Terug op de startplaats gekomen, werd onze groep dus aangevuld tot 64 aanwezigen. Ook het bestuur was goed vertegenwoordigd. Om 12u zat iedereen aan tafel voor het aperitief, gevolgd door soep en
daarna een lekkere maaltijd van kalfsmedaillon of vispannetje volgens keuze. Het bestuur deed er nog een traktatie bovenop, waarvoor onze dank. Tot slot was er nog koffie. Ondanks de grote groep konden we toch rekenen op een goede en vlotte bediening.
Na het eten rond 14u20 stond er nog een kleine wandeling van een 3-tal km op het programma. Voor deze tocht waren er 49 wandelaars aan de start. Iets na 15u waren we terug en de meesten onder ons genoten nog van een drankje en sommigen zelfs van een dessertje.

Daarna konden we terug naar huis met een goed gevoel. Het werd terug een leuke dag dank zij het goede weer, een goede organisatie en een tevreden publiek.
Hierbij enkele sfeerbeelden.
Bedankt voor jullie deelname.

Locy Daniël

Naar boven