Okra
Okra cirkels


Printversie
Okra Lovendegem fietst naar The Marple in Ertvelde
3de fietstocht naar The Maple in Ertvelde op 26/08/2021.

We konden 24 fietsers verwelkomen aan de start in het Tempelhof. Allemaal mooi herkenbaar met het gele fluorhesje, vertrokken we iets na 13u30 voor een rit van ± 44km, tevens de langste rit van het seizoen.
Het weer viel best mee. Enkel in Waarschoot regende het efkens.

Een eerste drankpauze werd gehouden juist voor de Antwerpse Heirweg.. Via rustige wegen en wegeltjes kwamen we rond 15u20 aan in The Maple. Nadat iedereen wat gedronken en/of wat lekkers genuttigd had, zijn we om 16u30 aan de terugweg begonnen.

Via een mooi fietspad langs de R4 zijn we afgereden in Ertvelde om daarna langs een mooi pad naast de Burgghraeve-stroom onze weg verder te zetten. Op het einde van de weg naast het Spaarbekken zijn we nog efkens gestopt om wat te drinken. Via de Wellingstraat, Putten, veldwegeltjes, Wittemoere, Daasdonk, Eeksken, Boterhoek kwamen we na een mooie en veilige fietstocht terug aan in het Tempelhof.

Alle fietsers waren zeer opgetogen over deze toch wel zeer mooie en geslaagde fietstocht, ondanks de kasseien onderweg. Iedereen keerde tevreden huiswaarts.


Ik dank hierbij mijn begeleiders voor hun medewerking aan deze veilige tocht en aan alle fietsers voor hun aanwezigheid.

Tot een volgende keer.

Verslag DaniŽl Locy
Naar boven