Okra
Okra cirkels


Printversie
Okra Lovendegem gaat voor de laatste keer van het seizoen fietsen
Traditiegetrouw is de laatste fietstocht van het seizoen telkens een kortere rit met aansluitend een etentje. We noteerden 54 inschrijvingen waarvan 37 fietsers.

De niet-fietsers mochten aansluiten bij het etentje.

Het weer zat mee en we vertrokken om 15u aan de sporthal met 37 fietsers allen goed herkenbaar met het gele of oranje fluorhesje.
De tocht was er een van ± 25km tot aan ‘den Stamenee’ in Zomergem. Van daaruit kon iedereen na het etentje op eigen houtje huiswaarts keren.
Iets voor 17 u waren we op onze bestemming. De uitbaatster had ervoor gezorgd dat we onze fietsen veilig mochten stallen op de parking van het Chinees restaurant Oceaan. Waarvoor heel veel dank!
Na een aperitief naar keuze, konden we aanschuiven voor het hoofdgerechten buffet. Er was keuze uit lekkere vol au vent en/of stoverij en/of goulash en/of balletjes in tomatensaus , een groenten buffet en frietjes of puree. Met een koffie als afsluiter met versnaperingen konden we terugblikken op een gezellige namiddag en avond. Alvast een optie om dit op deze plaats eens méér te doen.

Bij dit einde van dit fietsseizoen wil ik van harte mijn begeleiders bedanken voor hun inzet en medewerking.

Mede door hen werden de 4 afgelegde fietstochten op een veilige manier afgewerkt, met daarbij ook dank aan de aanwezige fietsers voor hun medewerking.


Tot volgend fietsseizoen.

Verslag DaniŽl Locy
Naar boven