Okra
Okra cirkels


Printversie
Okra Lovendegem houdt pannenkoekenfestijn voor zijn 80-plussers - 30 juli 2015


Op donderdag 30 juli stonden de deuren van het Tempelhof wagenwijd open om 65 Okra leden die 80 jaar of ouder zijn, te verwennen met een gratis koffietafel met pannenkoeken. Enkele bestuursleden hadden ís morgens de zaal al mooi klaargezet. Al heel vroeg in de namiddag kwamen de eerste bezoekers binnen.
Ze kregen meteen bonnetjes voor 3 lekkere pannenkoeken en 2 tassen koffie. Tegen half drie begon de pannenkoekenbakker zijn plaat op te warmen. Tegen de tijd dat iedereen binnen was, vulde de zaal zich met de heerlijke geur van verse “stovekoeken” zoals onze moeders die vroeger bakten op hun Leuvense stoof. Voorzitter Jacky Wulgaert verwelkomde de
aanwezigen en gaf nog wat praktische informatie over het verloop van de namiddag. Alle aanwezige bestuursleden waren in de weer om de bordjes met lekkere koeken aan tafel te brengen. Op de tafels stonden ook nog suiker en confituur. De koffiedames (en heren) van het Okra bestuur gingen rond met de koffie .
Het werd opeens veel stiller, want iedereen smulde zijn buikje rond. Als de pannenkoeken verorberd waren bleef iedereen nog gezellig keuvelen of een kaartje leggen. De bar bleef open en er waren allerlei drankjes zodat het een super gezellige en aangename namiddag werd. Mensen die mekaar een lange tijd niet meer hadden gezien zaten ronduit te vertellen en te genieten.
Het Okra bestuur kon alweer meer dan tevreden zijn over dit initiatief en ook over de goede samenwerking van zijn bestuursleden. We hoorden niets anders dan: het was héél goed…voor herhaling vatbaar. We zullen dat in gedachten houden voor het volgend werkjaar.
Naar boven