Okra
Okra cirkels


Printversie
Driekoningen - 6 januari 2016


Drie Koningen… Drie Koningen, geef mij nen nieuwen hoed…
Okra Trefpunt Lovendegem gaf op dinsdag 5 januari géén nieuwe hoeden, maar wel een schitterend Driekoningenfeest. Maar liefst 228 leden schoven mee aan de koffietafel. Voorzitter Jacky Wulgaert sprak als eerste een welkomwoord en een korte nieuwjaarswens uit. Dan nam pastoor Daniël het woord voor de christelijke bezinning. De voorzitter gaf daarna een korte evaluatie van de werking van het voorbije jaar en lichtte een tip op van de sluier betreffende de activiteiten voor 2016. Gezien de teller van het ledenaantal nu op 477 staat is dit een duidelijk bewijs van de uitstekende werking van ons Okra Trefpunt.
Dit danken we aan de brede waaier van diverse activiteiten het ganse jaar door, maar zeker ook aan de goede werking van het bestuur.
Dan werd het genieten van heerlijke koffie met twee lekkere belegde sandwiches en daarbovenop als toetje nog een stukje taart.
Ondertussen was het al één en al bedrijvigheid op het podium want ‘De Lennys’ maakten zich klaar voor hun optreden.En dat werd lachen, gieren, brullen… Zang, muziek, humor, en dit alles van de bovenste plank! En als klap op de vuurpijl kwamen niet minder dan de wereldvedetten Eddy Wally, Christophe en Elvis Presley langs met een top optreden! Van een verrassing gesproken!
Het dak ging eraf bij manier van spreken en iedereen kon van zijn stoel springen om aan te sluiten bij de enige echte Vlaamse polonaise.
Tussen de bedrijven door werden loten verkocht en mooie prijzen verloot. Ook de 4 kaartkampioenen, zijnde Brigitte Degryse en Alex Pauwels voor het bieden en Angèle Samaes en Antoine De Greve, voor andere kaartspelen, werden gefeliciteerd en bedacht met een bloemenmand of drankenmand. Proficiat aan alle kampioenen!
sketchen en typetjes werden ten tonele gebracht met afwisselend zang en muziek. Kortom een show waar de lachkramp nooit ver weg was. Ze slaagden er in de zaal op zijn kop te zetten. Er werd inderdaad flink gelachen, meegezongen, met de handen in de lucht gezwaaid. Het leek wel het swingpaleis. Een bisnummer was op het einde dan ook een
logisch gevolg. We kregen er niet genoeg van. Nochtans aan alles komt een eind. Toen het laatste applaus was weggestorven was er nog een mooie tombola. En dat was dan het einde van een fantastisch, deugddoend Driekoningenfeest.
De bar bleef open en zo kon er een lekker glaasje gedronken worden. De namiddag vloog voorbij. Aan alles komt een eind en dus ook aan dit super geslaagd Driekoningenfeest!

Verslag Linda Dobbelaere
   
Naar boven