Okra
Okra cirkels


Printversie
Driekoningenfeest Okra Lovendegem - 10 januari 2018

Driekoningen laat de dagen lengen en de nachten strengen! En zet de deuren wagenwijd open voor het jaarlijks Driekoningen feest van Okra Lovendegem.
Zo was het ook weer op dinsdag 9 januari 2018. Met 197 ingeschrevenen kwamen ze een plekje zoeken aan de talrijk gedekte tafels.

Voorzitter Jacky nam het woord en sprak namens zijn bestuur aan allen de wens uit voor een gelukkig en gezond Nieuwjaar. Pastoor Daniël gaf een toelichting omtrent de ware betekenis van Driekoningen. De “Wijzen” volgden het licht van de ster naar de kribbe en tekenden op die manier de weg uit voor allen die het licht willen vinden, die wijze mensen willen blijven en op die manier anderen gelukkig maken en de vriendschap doorgeven.
Toen was het weer de beurt aan de voorzitter die een terugblik bracht op de talrijke voorbije activiteiten van Okra Lovendegem. Hij keek ook even naar de toekomst door het aankondigen van de voornaamste toekomstige projecten. Daarbij was hij heel fier te kunnen meedelen dat we twee nieuwe bestuursleden hebben.
Meteen bedankte hij ook zijn volledig bestuur, want alles wat ze doen is tenslotte vrijwilligerswerk. 2018 ziet er veelbelovend uit!
Ondertussen werden de bordjes gevuld met lekkere malse belegde sandwichen. De koffie verspreidde een heerlijk gezellige geur en het was smullen geblazen. Een taartje er nog bovenop en de innerlijke mens was alweer content!
Maar wat was dat nu van die “zakdoek”??? ZAKDOEK is een muziekgroep uit Vilvoorde met 4 topmuzikanten die een schitterende namiddag met veel enthousiasme en ambiance brachten. Deze vier steengoede muzikanten slaagden er telkens weer in om het publiek te betrekken bij hun optreden dat vol humor stak. Zij begrijpen 100% de kunst van het entertainen.
Zakdoeken komen boven om tranen van plezier mee af te vegen! Met ZAKDOEK beleef je een namiddag uit de duizend. Iedereen, maar ook iedereen heeft zich geamuseerd, gelachen en genoten. Mannen van Zakdoek, jullie zijn onvergetelijk en niet te evenaren artiesten van de bovenste plank. Proficiat voor zoveel Vlaams talent. Een echte aanrader voor alle verenigingen die iets te vieren hebben.
Tijdens de pauze werden tombolaloten verkocht want talrijke prachtige prijzen stonden klaar om uitgeloot te worden. Zo vloog de namiddag snel voorbij en speelde Zakdoek zijn laatste deuntje en haalde zijn laatste grapjes uit.

De bestuursploeg van Okra Lovendegem stond toen alweer klaar om alles netjes op te ruimen.

Linda Dobbelaere

Naar boven

aaa