Okra
Okra cirkels


Printversie
Laatste fietstocht van het seizoen - 22 september 2016


Genietend van een zalige na zomerse dag vertrokken 53 Okra fietsers voor de laatste fietstocht van het seizoen. Na een tocht van ong. 24km was er afspraak in het Tempelhof voor een bruisend aperitief en een warme maaltijd. Ook de niet-fietsers konden mee aanschuiven aan het buffet. Zo kwamen we aan een totaal aantal van 83 aanwezigen.
Voorzitter Jacky sprak een woord van welkom uit en bedankte allen die zo vele weken de fietstochten hadden georganiseerd, begeleid en telkens tot een goed einde brachten. Daniël, bijgestaan door Roland gaf een kort overzicht van het voorbije seizoen en stipte aan dat er 6 fietstochten waren geweest. Tweemaal moesten de fietsen binnen blijven wegens heel slecht weer.
Er was ook een oliebollenfietstocht en, een bedevaartfietstocht en een dagtocht. Zij bedankten ook de wegkapiteins voor hun goede zorg en de fietsers voor hun discipline. Het zat erop voor dit jaar maar volgend jaar halen we ons stalen ros weer van stal om tochten te maken door ons mooi Vlaamse land.
Daarna was het aanschuiven aan het buffet voor stoverij of vol au vent met frietjes of kroketjes en een rijk gevuld groetenbuffet. En het was à volonté. Als toetje was er een lekker ijsje. Dan bleef iedereen nog even zitten voor een drankje en een gezellige babbel. Verslag Linda en Daniël
Naar boven