Okra
Okra cirkels


Printversie
Fietstocht met oliebollen - 24 april 2018


Om 14u stonden niet minder dan 46 fietsers klaar aan de sporthal. Na de ‘jaarlijkse’ zegening door onze pastoor, verwelkomde sportverantwoordelijke Daniël de aanwezigen. Zo werd de vernieuwde groep baankapiteins voorgesteld en kon iedereen luisteren naar enkele richtlijnen voor de veiligheid van de fietsers We waren blij enkele nieuwe gezichten te zien, zelfs in wieler-outfit. De tocht zelf was ± 27km ver en liep over Zomergem-Hansbeke-Landegem-Merendree en terug Lovendegem. We hadden echter op de rustplaats in Hansbeke pech met een leeglopende band.
Daarmee duurde de fietstocht iets langer dan gepland, maar eind goed al goed. De fietsers kwamen allen veilig en tevreden aan in het Tempelhof.
De zaal was al goed gevuld met 61 niet-fietsers die al heerlijk hadden gesmuld van de lekkere oliebollen met koffie. In totaal waren dus 107 leden ingeschreven (fietsers en niet-fietsers).
Een ganse groep bestuursleden en vrijwilligers zorgden voor een vlotte bediening, waarvoor hartelijk dank. Zoals de vorige jaren was deze activiteit terug een groot succes, het was lekker, het was gezellig en het blijft nog steeds voor herhaling vatbaar.

Verslag, Daniël Locy
Naar boven