Okra
Okra cirkels


Printversie
Laatste fietstocht met etentje - 20 september 2018


Traditiegetrouw is de laatste fietstocht van het seizoen telkens een kortere rit met aansluitend een etentje. Zoals alle andere ritten dit seizoen hadden we goed weer. We vertrokken om 14u30 aan de sporthal met 41 fietsers voor een tocht van 25km. We fietsten over Lobrug langs kleine straatjes en /of veldwegels richting Landegem.
In het centrum van Landegem moesten we efkens van onze route afwijken wegens de plaatselijke jaarmarkt (kermis). Dan hebben we even een rustpauze ingelast om daarna via het kanaal rustig te kunnen terugfietsen tot over Vinderhoute-brug. Via de bloemetjeswijk zijn we aan onze eindpost het Tempelhof gekomen.
We konden terugblikken op een veilige tocht. Tegen 16u45 waren we terug. Na het aperitief en een dankwoordje van Daniël konden we aanschuiven voor een lekkere maaltijd. Niet-fietsers waren ondertussen ook aanwezig want er waren in totaal 72 inschrijvingen ! De bediening liep zeer vlot en het eten van traiteur Patrick viel in de smaak. Velen bleven ook nog gezellig napraten bij een drankje.
Op de 5 fietstochten (1 was afgelast voor de hitte) van dit seizoen konden we rekenen op een gemiddelde van 36 fietsers per tocht.

Verslag Daniël Locy
Naar boven