Okra
Okra cirkels


Printversie
Fietstocht 16 april 2019


We zijn het fietsseizoen gestart met prachtig fietsweer. Om 14u stonden niet minder dan 47 fietsers klaar aan het Tempelhof. De 9 begeleiders of baankapiteins waren ook allen paraat voor dit evenement. Na de ‘jaarlijkse’ zegening van onze pastoor, verwelkomde sportverantwoordelijke Daniël de aanwezigen. Er waren terug enkele ‘nieuwe’ fietsers aanwezig en Daniël legde nog eens de te volgen richtlijnen uit, dit voor de veiligheid van de fietsers.
De tocht zelf was ± 22km ver en liep over Lievegem (Lovendegem en Waarschoot) naar grondgebied Sleidinge en over Belzele terug naar onze startplaats.
Bij aankomst was het Tempelhof al goed gevuld met de eerste groep oliebollen-smullers, want er waren 88 ingeschreven leden (fietsers en niet-fietsers) en dit ondanks de Paasvakantie.
Een ganse groep bestuursleden en vrijwilligers zorgden voor een vlotte bediening, waarvoor hartelijk dank. Zoals de vorige jaren was deze activiteit terug een groot succes en is nog steeds voor herhaling vatbaar.
Een speciale dank aan mijn baankapiteins die allen aanwezig waren en er een veilige fietstocht hebben van gemaakt. Ook dank aan de aanwezige fietsers voor hun discipline op de weg. En verder nog een gezellig en veilig fietsseizoen gewenst.

Daniël Locy


Naar boven