Okra
Okra cirkels


Printversie
Okra Trefpunt Lovendegem bestaat 65 jaar! - 1 oktober 2019


Gesticht in 1954…65 jaar opgebouwd en doen groeien tot 440 leden…210 aanwezige leden om dat te vieren…je moet het maar klaarspelen.
Het was alle hens aan dek vandaag voor de grote feesteditie van het jaarlijks herfstfeest van Okra Lovendegem.
Om half elf gingen de deuren open en stroomden de leden binnen. Het sprankelend aperitief stond klaar en de traiteurdienst van Patrick serveerde fijne aperitiefhapjes aan tafel. Pastoor Daniël mocht zoals altijd eerst het woord nemen voor een passende bezinning. Dan was er een verrassende welkom.
Onze geliefde voorzitter Jacky Wulgaert is ons ontvallen. Een zeer harde klap voor onze vereniging. Medevoorzitter Noël Van Acker moest wegens gezondheidsredenen het ook nog wat kalm aan doen. Aldus verschenen onze bestuursleden Linda en Daniël van achter de coulissen en verwelkomden op een heel originele manier de talrijke aanwezigen.
Na nog wat praktische informatie, kon het feest ten volle beginnen. Een menu om duimen en vingers van af te likken werd geserveerd door het team van Patrick. Wegens de viering van hun 65-jarig bestaan, had de kas van Okra een flinke duit in het zakje gedaan zodat de aanwezigen voor een schappelijke prijs een 5-sterren menu kregen.
Maar geen feest zonder optreden van een of andere artiest. Op algemene vraag was de groep ZAKDOEK nog eens komen spelen. Zakdoek, een 4-koppig ensemble van top muzikanten is geschikt voor het meest uiteenlopende podium- en animatiewerk. Het was genieten van de eerste tot de laatste muzieknoot.
Na het laatste deuntje was het spijtig genoeg al weer voorbij. Maar niet voor de bestuursleden en andere medewerkers. Zij stonden nog in voor de opkuis van de zaal.

Maar ze zijn zo geroutineerd dat alles in korte tijd aan de kant was. Bedankt Okra voor 65 jaar activiteiten. Bedankt bestuur en medewerkers. Op naar de 75 jaar!

Verslag, Linda Dobbelaere


Naar boven