Okra
Okra cirkels


Printversie
Petanque Okra Trefpunt Lovendegem - 24 april 2017


Nu het Bingo-seizoen voor een tijdje is gestopt, biedt Okra Lovendegem zijn leden een nieuwe activiteit aan nl. petanque en/of gezelschapsspelen. Elke 4de woensdagnamiddag van de maand kunnen Okra leden aan en in Het Tempelhof terecht om enkele partijtjes petanque te spelen.
Bij slecht weer wordt een van de zaaltjes van Het Tempelhof herschapen tot een in-door-gezelschaps-spelruimte. Ook de kaartingen gaan dan gewoon door. Let wel op: wie wil petanquen moet over een sportzegel beschikken zodat je dan ook verzekerd bent tegen ongevallen. Vraag, indien nodig, informatie bij je wijkverantwoordelijke.
Gisteren werd het startschot gegeven. Onder begeleiding van bestuursleden Yvette en Hubert, deden twee groepen deelnemers een verdienstelijke poging om de ballen op de juiste manier te laten rollen tot dicht bij het kleine balletje. Er was veel plezier en in de pauze werd in de zaal gezorgd voor een natje en een droogje. Zo heeft Okra Lovendegem er alweer een nieuwe activiteit bij. Men zegge het voort… en welkom op onze volgende petanque!
Verslag Linda Dobbelaere
Naar boven