Okra
Okra cirkels


Printversie
Verslag dagwandeling Fred's café - 25 maart 2019


Voor onze jaarlijkse dagwandeling kozen we na 5 jaar nog eens voor de Sentse kreken en polders. En het was alweer een succes, met maar liefst 73 inschrijvingen. Terug een record gebroken!
Om 10u stipt vertrokken we aan Fred’s café met 45 wandelaars voor een tocht van 6 km doorheen de Sentse polders en langs de kreken. Gezien dit de geboortestreek van mijn echtgenote is, wist ik dat het in de polders serieus meer kon waaien dan bv. bij ons in Lovendegem. En we hebben dit aan de lijve ondervonden. Gans de dag een gure en koude wind, maar dat kon de pret niet derven. Rond 11u45 waren we terug aan de startplaats en daar werd onze groep dus aangevuld tot 73 aanwezigen.
Ook het bestuur was terug goed vertegenwoordigd. Om 12u zat iedereen aan tafel voor de aperitief, gevolgd door ribbetjes à volonté of vispannetje naargelang de opgave bij inschrijving. Tot slot was er nog koffie. Iedereen was tevreden en vond het lekker. Ondanks de grote groep konden we toch rekenen op een goede en vlotte bediening.
Na de maaltijdrond 14u30 stond er nog een kleine wandeling van een 3-tal km op het programma. Voor deze tocht waren er 51 wandelaars aan de start. Een aantal bleven liever binnen om te genieten van een lekker dessertje. De wandeling liep voorbij het ouderlijk huis van mijn echtgenote, weliswaar nu gans gerenoveerd.
Sommigen onder ons gingen aan de grenspaal zelfs eens op Hollandse bodem staan. Langs het ‘autovrije’ Schipdonkkanaal zijn we dan teruggekeerd. Om 15u30 waren we terug en de meesten onder ons genoten nog van een drankje. Daarna konden we terug naar huis met een goed gevoel. Het werd alweer een geslaagde activiteit ondanks de gure ‘polderwind’.
Bedankt voor jullie deelname.

Verslag Daniël Locy
 
Naar boven