Okra
Okra cirkels


Printversie
Okra Lovendegem gaat voor de laatste keer van het seizoen wandelen

Op maandag 24 juni waren alle Okra maandag-wandelaars uitgenodigd voor de laatste wandeling van het seizoen 2018-2019. Het was snikheet, maar de hitte speelde de enthousiaste deelnemers blijkbaar geen parten, want we waren met 35 aan de start.
Via de Tourwegel, Sparrestraat, Verbindingsweg, Bredestraat hebben we de Welvaertwegel bewandeld, zodat we in Meienbroek terecht kwamen. Daar zorgden Nicole en Noël voor een welgekomen verfrissing en kreeg elke wandelaar een flesje water. De tocht liep verder via Meienbroek, Boterhoek, Bredestraat en zo terug langs de Poelslag zodat we via de Sparrestaat terug aan de startplaats in Tempelhof terug kwamen.
De niet-deelnemers (11 personen) zaten ons al op te wachten. En na de ‘gevoelige’ speech van draaischijf Daniël konden we aanschuiven voor een aperitief, een consumptie en een lekkere hotdog verzorgd door Georgette, echtgenote van medevoorzitter Noël, die zoals altijd zorgde voor de nodige gezellige muziek. Andere bestuursleden en vrijwilligers zorgden ervoor dat alles vlekkeloos verliep.
Daniël bedankte in zijn speech al zijn vrijwillige medewerkers, zodat we een veilig wandelseizoen hebben meegemaakt. Hij wees ook op een paar mensen die ons spijtig genoeg door overlijden hebben moeten verlaten en benadrukte hoe belangrijk gezondheid in een mensenleven is (denkend aan zijn echtgenote).
Hij bedankte ook de wandelaars zelf, want als je bijgaande statistiek bekijkt, kunnen we alweer spreken van een gigantisch succes van deze wekelijkse activiteit.
Op 34 wandelingen waren er 1340 aanwezigen, dit is een gemiddelde van 39 per wandeling, met een seizoensrecord van 52 deelnemers op 3 wandelingen.

Zoals gewoonlijk leggen we de wandelingen nu een 2-tal maanden stil om dan begin september aan een nieuw hopelijk terug succesvol seizoen te starten.
Daniël bedankte iedereen die meewerkte aan deze gezellige namiddag.


Verslag, DaniŽl Locy
Naar boven