Okra
Okra cirkels


Okra nodigt uit


Ombudsdienst voor senioren

            

Naar boven


Kaartingen

Kaarten is één der beste manieren om op onze leeftijd het geheugen te trainen. Vandaar dat onze maandelijkse kaartingen zowel voor mannen als voor vrouwen, een vast onderdeel zijn en blijven van het OKRA-programma. Je hoeft niet noodzakelijk lid te zijn, maar lidmaatschap biedt heel wat voordelen, o.a. wat verzekering betreft.

Samen kunnen we ons geheugen trainen en wij nodigen jullie dan ook vriendelijk uit vrijblijvend een kijkje te komen nemen op onze maandelijkse kaartingen in het dienstencentrum Tempelhof, Tulpenstraat 11.

Je treft er misschien je buurman, vriend of vroegere kennis aan die reeds geruime tijd deelneemt aan deze kaartingen en die dit een rustig tijdverdrijf en mooie ontspanning vindt. Toch wel een reden om eens langs te komen en te proeven van deze aangename sfeer. Je kan er niet alleen gezellig genieten van een lekker drankje, maar af en toe worden onze kaarters ook vergast op een passend geschenkje.

Wanneer gaan deze kaartingen door?
Iedere tweede dinsdag en vierde woensdag van de maand.


Naar boven

Sportverzekering

De risico's die u loopt tijdens een georganiseerde fiets- of wandeltocht worden niet gedekt door uw familiale verzekeringspolis. In het verleden sloten we daartoe per activiteit bij DVV een sportverzekering af waarvoor u telkens 0,50 euro betaalde.

Recent werd het mogelijk lid te worden van Okra-sport (acht euro) en dit lidgeld te laten terug betalen door uw mutualiteit, CM of andere. Door dit lidmaatschap bent u tezelfdertijd verzekerd tijdens een sportactiviteit ingericht door Okra waar ook in Vlaanderen: petanque, fietsen, dansen, wandelen, bollen enz…

Vanaf 1 mei 2011 zullen nog alleen de leden van Okra-Sport kunnen deelnemen aan onze wandel- en fietstochten. Uitzonderlijk en voor de laatste maal zullen we voor de fietstocht van 14 april de niet Okra-Sportleden toelaten. Zij dienen wel 0,50 euro te betalen.

Naar boven


Ander nieuws

Nieuws januari 2021


Nieuws augustus 2021

Wandelzoektocht 9 augustus 2021


Jaarlijkse samenkomst 80-plusssers - 19 augustus 2021


Fietstocht The Maple in Ertvelde 26 augustus 2021


Naar boven

Laatste berichten


Naar boven